Diari La Veu del País Valencià
La CHJ facilitarà la neteja de barrancs de Torís per a prevenir possibles incendis
L’Alcaldessa de Torís, Pilar Lozano, acompanyada pels regidors d’agricultura i urbanisme, Francisco Ricau i Rafa Oribe respectivament, ha mantingut una reunió amb la presidenta de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, Mª Ángeles Ureña, i el comissari d’aigües per a tractar diversos temes que afecten la localitat.

Les autoritats locals, per a prevenir situacions de sequera, van plantejar a Ureña la necessitat d’escometre la canalització d’aigua fins al casc urbà des de l’aforament efectuat a la partida del Ràfol el 2006.

També van sol·licitar autorització per a la neteja de diversos trams del barranc de ‘Cortichelles’ i disminuir així, en la mesura del possible, el risc d’incendi per tractar-se d’una zona on existeixen diverses urbanitzacions.

Reunió de l’Ajuntament de Torís amb la presidenta de la CHJ

Des de l’ens ministerial van manifestar que no existirà cap impediment per a dur a terme l’actuació.

L’alcaldessa, va manifestar “la bona voluntat per part de l’Ajuntament per a complir el Pla d’Abocaments aprovat en el seu moment pel ple”, i en eixa línia va informar a la presidenta de la CHJ de la inversió de 90.000 euros que es va a efectuar per a condicionar el sanejament de la zona del camí Macastre els abocaments del qual desemboquen en una bassa sense cap tipus de control.

Comparteix

Icona de pantalla completa