Diari La Veu del País Valencià
La fila Tuareg d’Albaida presenta el CD ‘Temps Tuàreg-XX anys pels carrers’
Sixto Ferrero / València / Albadia

El proper dissabte 7 de març (19:30h) al Cinema Odeón d’Albaida la “filà” Tuareg d’Albaida ha organitzat un concert de música festera. El concert forma part dels actes organitzats per commemorar el XXè aniversari de la filada mora i la Capitania Mora 2015, honor que ostentarà Vicent Bellver. Durant el concert, s’aprofitarà per presentar a la societat el darrer disc “Temps Tuàreg-XX anys pels carrers d’Albaida” el qual conté peces dedicades a la filada i a alguns dels seus membres al llarg d’estos vint anys. Els compositors que formaran el gruix del CD són Damià Soler, Vicent Pérez (Coleto) i Juan Carlos Sempere Bomboí.

D’altra banda el programa del concert estarà format pel pasdoble “El Vivi Tuareg” i les marxes mores “Cabdill Moro”, “Al-Jareven”, “Sarai”, “Baixa el Tuareg”, “Aligeabà Spyros”, “Nómada”, “Ah del Castell!”, “Targui”, i amb les estrenes absolutes de “Amghar Úbadda” dedicada a Toni Úbeda Ambaixador 2015 i “Manero” dedicada a Vicent Bellver Capità d’Albaida 2015.

Foto: ‘Filà’ Tuareg Albaida

El concert anirà a càrrec de la banda Societat Musical La Nova de Palomar sota la direcció de David González i la col·laboració de l’Agrupació Vocal Clarialba de Montaverner.

Segons informen els organitzadors, hi haurà dos tipus d’entrades, una per al concert i altra amb dret a adquirir el CD presentat.

Comparteix

Icona de pantalla completa