Diari La Veu del País Valencià
El número dos de Carlos Fabra renuncia a la reelecció com a alcalde de la Vall d’Alba

ACN / Castelló de la Plana.

L’exvicepresident de la Diputació de Castelló, Francisco Martínez, ha anunciat la seua renúncia a presentar-se a la reelecció com a alcalde de la Vall d’Alba (Plana Alta) pel PP després de 24 anys al govern municipal. Qui va ser número dos de Carlos Fabra durant 20 anys està imputat per projectar una depuradora en terrenys propietat de la seua família. Martínez està processat per presumpta prevaricació, tràfic d’influències, frau i negociacions prohibides. A través d’un comunicat, ha justificat la seua decisió perquè després de 24 anys “és el moment de dedicar el meu temps a la meua família” i “deixar pas a altres persones que treballen al servei dels veïns”.

La Diputació de Castelló va apartar al gener de 2014 del càrrec de vicepresident de la institució Francisco Martínez, en conèixer que projectava la construcció d’una depuradora als terrenys d’un familiar. Els terrenys anaven a ser expropiats per un preu sis vegades superior a l’habitual, segons la denúncia de Compromís. Martínez havia estat durant 20 anys vicepresident de la Diputació.

La candidata del PP al municipi serà la que fins ara ha estat tinent d’alcalde, Marta Barrachina, proposada pel comité electoral del partit. El comité ha remarcat sobre Francisco Martínez “la dedicació i treball al servei del partit i dels ciutadans, i que ha estat correspost en cada convocatòria electoral de manera majoritària, amb més del 70% dels vots escrutats “.

Comparteix

Icona de pantalla completa