Diari La Veu del País Valencià
Ca Revolta acull la presentació de l’ecofilm ‘Dues flors per a un cavallet’
RedactaVeu / València

El 18 d’abril, a les 20h, Susana Rey, acompanyada per part dels protagonistes del film, presentarà aquesta iniciativa a Ca Revolta (València), entitat que impulsa i difon aquest ecodocumental. L’acte anirà a càrrec d’Anna Peña, periodista i gestora de projectes.

Dues flors per a un cavallet pretén ser un nou film de Susana Rey si aquesta polifacètica i premiadíssima autora gallega establerta a València aconsegueix el finançament necessari per a dur a terme aquest projecte audiovisual.

Més enllà d’un document tècnic exhaustiu i veraç, Rey presenta el delta del Palància com “un lloc on conflueixen persones, animals i coses per donar tot el sentit a un espai de vida, d’idees i de resistència”.

El documental integra un cos important de música en català, que ja compta amb la col•laboració d’autors valencians com Al Tall, Àlvar Carpi, Antònia Font, Carles Dénia, Domingo Chinchilla, Dusminguet, Lilit i Dionís, Mar Aranda, Miquel Gil, Obrint Pas, Pep Gimeno “Botifarra” i Rafa Xambó.

Aquest treball és una proposta “modesta, però entusiasta” i, pel seu valor social i ecològic, pretén arribar des de la xarxa a persones, associacions i plataformes socials que hi estiguen sensibilitzades.

Dues flors per a un cavallet hi buscarà col•laboradors des del pròxim 16 d’abril fins al 25 de maig.

>

També, el 3 de maig, a les 19h, la iniciativa es presentarà, a càrrec de Vicent Ibáñez, del Col•lectiu Audiovisual Melderomer, al Centre Social Terra, de Benimaclet, dins del marc de les activitats de la Universitat Lliure de Benimaclet (L’ULL). Previsiblement, n’hi haurà també presentacions al Camp de Morvedre i a Barcelona.

El 6 de març serà la primera projecció a Ca Revolta, a les 20 hores. A les 19 hores s’inaugura una exposició de fotos relativa al projecte

Tota la informació del projecte i com fer la teua aportació des de 5 euros per donar suport a la innovació i l’audiovisual valencià en aquest enllaç. Més informació en aquest altre.

Comparteix

Icona de pantalla completa