Diari La Veu del País Valencià
El dit de Rajoy tria Alberto Fabra com a candidat del PP a la Generalitat
RedactaVeu / València

El Comité Electoral del PP del País Valencià es reunirà aquesta vesprada en la seu del partit a València. Una reunió per a proposar, per fi, el candidat a la presidència de la Generalitat en les pròximes eleccions autonòmiques, Alberto Fabra, candidatura que haurà de ser ratificada després pel president del partit Mariano Rajoy.

A més, també seran designats com a cap de llistes municipals, que en el cas de València i Castelló seran els actuals alcaldes, Rita Barberá i Alfonso Bataller. En el cas d’Alacant la candidata és l’actual consellera de Benestar Social, Asunción Sánchez Zaplana.

El Comité està format per la seua presidenta, María José Catalá, Pepe Serralde com a secretari; i per Pepe Pascual, Francisco Mestre, Pepe Pajés, Pilar Ortega, Alfonso Sánchez i María José Ortega com a vocals. Per la seua banda, la representant de Noves Generacions és Beatriz Jiménez.

Aquest Comité Electoral és l’encarregat de proposar els candidats de municipis de més de 20.000 habitants.

El dit de Mariano Rajoy s’ha posat sobre el cap d’Alberto Fabra

Ignacio Blanco (EUPV): “Sembla que per fi el dit de Mariano Rajoy s’ha posat sobre el cap d’Alberto Fabra i l’ha designat candidat a la Presidència de la Generalitat Valenciana, un càrrec que ja fa temps que ocupa, però que durant molts mesos ha viscut amb la incertesa del seu futur polític. Nosaltres tenim confiança que serà una bona oportunitat per a contraposar el programa electoral alternatiu que presenta Esquerra Unida, amb la realitat de la incompetència en la gestió del senyor Alberto Fabra i del seu partit”

Comparteix

Icona de pantalla completa