Diari La Veu del País Valencià
Terrabona, integració social i ecologia a l’Horta
RedactaVeu / València

Es dedica a la producció, transformació, compra i venda de productes ecològics i es mou per la responsabilitat i el compromís amb la salut, amb l’alimentació ecològica, per a oferir productes de proximitat i que siguen, al mateix temps, assequibles a qualsevol economia, fomentant el producte local amb el suport de productors de la zona.

Han triat productes ecològics perquè respecten el medi ambient, s’utilitzen els recursos naturals i s’eviten els productes de síntesi química.

D’altra banda, la decisió de constituir-se com a cooperativa es deu al fet que un dels principals objectius de l’empresa és que els treballadors, és a dir, les persones, siguen el motor del projecte, la seua raó de ser, al mateix temps que es fomenta el treball associat i en equip.

Formen un equip variat, persones de diferents sectors professionals i amb diferents capacitats personals, però preocupats tots per fomentar l’ocupació de persones amb discapacitat psíquica de Picassent (L’Horta Sud) i que al final del procés són els que fan possible que els productes ecològics de Terrabona arriben als seus clients.

>

En el seu web es poden trobar fruites, verdures, fruita seca i ous. Els lots de productes i sobretot les cistelles de fruites i verdures són els seus productes més demandats.

Per exemple: per uns 20 euros rebrem una cistella de verdures per a dues persones que aquesta setmana inclou pimentó italià, all porro, carabasseta, ceba, carlota, bajoca, creïlla, carabassa redona, enciam i tomaques. El termini de recepció de les comandes és de 2 dies laborables des que es fa la comanda.

Comparteix

Icona de pantalla completa