Terrabona, integració social i ecologia a l'Horta

Produeixen aliments saludables alhora que donen ocupació per a persones amb discapacitat psíquica
8 març 2015 01:00h
RedactaVeu / València

Es dedica a la producció, transformació, compra i venda de productes ecològics i es mou per la responsabilitat i el compromís amb la salut, amb l'alimentació ecològica, per a oferir productes de proximitat i que siguen, al mateix temps, assequibles a qualsevol economia, fomentant el producte local amb el suport de productors de la zona.

Han triat productes ecològics perquè respecten el medi ambient, s'utilitzen els recursos naturals i s'eviten els productes de síntesi química.

D'altra banda, la decisió de constituir-se com a cooperativa es deu al fet que un dels principals objectius de l'empresa és que els treballadors, és a dir, les persones, siguen el motor del projecte, la seua raó de ser, al mateix temps que es fomenta el treball associat i en equip.

Formen un equip variat, persones de diferents sectors professionals i amb diferents capacitats personals, però preocupats tots per fomentar l'ocupació de persones amb discapacitat psíquica de Picassent (L'Horta Sud) i que al final del procés són els que fan possible que els productes ecològics de Terrabona arriben als seus clients.
 

En el seu web es poden trobar fruites, verdures, fruita seca i ous. Els lots de productes i sobretot les cistelles de fruites i verdures són els seus productes més demandats.

Per exemple: per uns 20 euros rebrem una cistella de verdures per a dues persones que aquesta setmana inclou pimentó italià, all porro, carabasseta, ceba, carlota, bajoca, creïlla, carabassa redona, enciam i tomaques. El termini de recepció de les comandes és de 2 dies laborables des que es fa la comanda.
  
 
next