Diari La Veu del País Valencià
Rita Barberá, candidata ‘per engrandir València i Espanya’
ACN / València

“Estime València i com a tal estime Espanya, estic ací treballant per defensar València i Espanya, per engrandir València i Espanya i per seguir projectant i progressant des de València per a Espanya”, ha dit Rita Barberá.

L’alcaldessa ha remarcat que al llarg de la seua trajectòria ha tingut propostes per deixar l’alcaldia i marxar a altres càrrecs però que no ho ha volgut fer perquè “no m’he volgut separar mai ni un quilòmetre de la meua València, he tingut molt clar que la meua passió és València i ho continua sent”.

Sobre una possible marxa, Rita Barberá ha dit que “potser algú pensava en què podia marxar” però que no ho fa perquè “en temps difícils es demostra la força, les ganes i l’emoció del treball”. Barberá ha dit que continua “amb moltes ganes per aconseguir millorar la vida dels valencians i continuar projectant València”.

A continuació ha dit que se sent “molt orgullosa de ser del PP, per molt que haja patit”. Sobre possibles pactes ha dit que “no és moment de disgregar el vot de les opcions” i ha defensat que els populars “som els garants del progrés autèntic i de l’estabilitat i seguretat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa