Diari La Veu del País Valencià
En marxa la campanya d’animació al vot amb Ontinyent Participa

RedactaVeu / Ontinyent.

L’Ajuntament d’Ontinyent ha encetat hui una campanya d’animació al vot amb Ontinyent Participa, el procés de priorització de projectes posat en marxa pel Govern d’Ontinyent perquè els veïns puguen triar les obres a executar amb 375.000 euros de la partida d’inversions d’enguany. La campanya, de la qual s’han obert les votacions, tindrà lloc al llarg d’aquesta setmana i aprofita el personal del Pla Jove, que recorrerà diversos espais per animar la gent a votar, com ara el mercat de dilluns, els instituts de secundària o les aules del Campus de la Universitat de València a Ontinyent. A la campanya, a més d’informar-se sobre tots els detalls del procés, també es dóna la possibilitat de votar, presentant el DNI, que acredita ser major de 16 anys i resident a Ontinyent.

Cal recordar que el sistema informàtic per a la votació telemàtica està operatiu des de la passada mitjanit a la web www.ontinyentparticipa.com, i es podrà votar també presencialment en 9 espais: l’Ajuntament; el Centre Cívic del Llombo; el Teatre Echegaray; el Punt de Lectura de Sant Rafel; l’Epa Sant Carles; el CIM; el CEAM; i el Llar del Jubilat Caixa Ontinyent. Per altra banda, els proposants dels 10 projectes finalistes tindran aquesta vesprada la possibilitat d’exposar-los públicament, en un acte obert a la ciutadania que tindrà lloc a les 19:30 hores al Centre Integral de Major de Sant Rafel.

Des del Govern d’Ontinyent s’ha animat la ciutadania a participar del procés i aprofitar la possibilitat de triar de manera directa quines inversions volen que l’Ajuntament execute a la ciutat.

Comparteix

Icona de pantalla completa