Diari La Veu del País Valencià
Crida a una assemblea oberta de músics del País Valencià
RedactaVeu / València

El COM vol expressar el seu suport a totes les iniciatives en record del cantant, actor, poeta i rapsode Ovidi Montllor en el vinté aniversari de la seua mort. Una figura que representa, en carn viva, el passat i el present de la música en valencià i que ens empeny al treball diari per rescabalar la dignitat al nostre ofici i a la nostra llengua d’expressió artística.

Portar el nom d’Ovidi Montllor ens obliga a ser conseqüents amb el seu llegat com a treballador de la música en valencià i com a lluitador pels drets de l’ofici.

Per tot això, i coincidint amb el desé aniversari de la fundació del nostre col·lectiu, i assolit un dels reptes com és la visibilització de la música en valencià al nostre país, volem encetar una nova etapa basada en la projecció de la música en valencià a l’exterior i el debat sobre els drets dels treballadors de la música al País Valencià.

Per això, convoquem una assemblea oberta de músics i cantants del País Valencià per a diumenge 10 de maig a les 12.00 a la Casa de Cultura d’Almussafes, per a parlar dels reptes de futur de l’ofici i de la refundació del COM. La convocatòria anirà seguida d’un concert obert al públic, el cartell del qual s’anunciarà amb suficient antelació.

És una convocatòria destinada als músics i cantants, però demanem el suport de tots els sectors implicats i la col·laboració de tècnics, comunicadors, gestors i col·lectius per a difondre i fer un èxit de la crida a l’assemblea oberta i a les activitats posteriors.

Aprofitem també per a convidar-vos al doble homenatge del COM a Ovidi i el cantant nord-català Joan Pau Giné que tindrà lloc aquest dissabte, 14 de març, a les 20 hores en el Teatre Principal d’Alcoi.

Comparteix

Icona de pantalla completa