Diari La Veu del País Valencià
L’escola de Sant Joanet acorda entrar a les Comunitats d’Aprenentatge

RedactaVeu / Sant Joan de l’Ènova.

El poble de Sant Joan de l’Ènova (la Ribera Alta), va celebrar aquest passat cap de setmana els actes oportuns per convertir la seua escola en Comunitat d’Aprenentatge.

Així, l’Assemblea de pares i mares d’alumnes acordava el divendres 6 de març convertir-se en aquest model d’escola, un model que fomenta la participació activa de tots els membres de la comunitat educativa i que, amb la incorporació d’aquesta escola, ja compta amb tres centres a la comarca de la Ribera. A més, és el primer CRA (Col·legi Rural Agrupat) que passa a formar part d’aquest tipus d’escola.

Dissabte 7, es va celebrar la Festa dels Somnis, amb què els membres de la comunitat educativa exposen i proposen quin és el model d’escola que volen per a l’educació dels seus fills.

A les jornades van participar l’alcalde de la població, Evaristo Ribes, la directora del CRA Mª Júlia Mateu i la coordinadora de l’àrea de l’Escola Inclusiva del Cefire Esther Roca, juntament amb molts dels membres d’aquesta exemplar comunitat educativa.

Comparteix

Icona de pantalla completa