Diari La Veu del País Valencià
La tele dels bisbes força la retirada del vídeo del ‘caloret’ de Barberà
Voro Maroto / diario.es

TV Mediterráneo, la cadena participada per la COPE, la cadena de ràdio de la Conferència Episcopal, ha forçat la retirada en Youtube del vídeo en el qual Rita Barberá atemptava contra el valencià. L’enregistrament pujat per l’usuari Canyot acumulava dos milions i mig de visites des del 22 de febrer.

Segons anuncia Youtube, ha sigut retirat per una “reclamació de Copyright realitzada per Televisió Popular del Mediterráneo”. El vídeo, no obstant açò, segueix accessible a través d’altres comptes de l’empresa de vídeos propietat de Google.

TV Mediterráneo és l’única cadena que cobreix tot el País Valencià després del tancament de Canal 9, l’única televisió autonòmica clausurada a l’Estat espanyol. La cadena dels bisbes va fitxar un professional afí al PP per a impulsar el seu negoci i rep 1.300.000 euros en ajudes de la Generalitat a l’audiovisual valencià, el 65% del total. Les imatges de Barberá que van causar gran renou social, mediàtic i polític van ser gravades per aquest mitjà de comunicació.

Comparteix

Icona de pantalla completa