Diari La Veu del País Valencià
‘Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula’, ja a les llibreries!

RedactaVeu / València.

Aquest 10 de març, coincidint amb el 20é aniversari de les ‘vacances’ d’Ovidi Montllor, Sembra Llibres posa a mans dels lectors la seua onzena llavor editorial, dedicada a l’artista alcoià: Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula.

Aquest volum especial, elaborat per Jordi Tormo i amb pròleg de Feliu Ventura, repassa la trajectòria, l’obra i la vigència absoluta de l’Ovidi, i aporta material (fotografies i documents manuscrits) inèdits fins ara, així com una selecció dels més de 400 poemes que no havien vist encara la llum. L’obra ens mostra el vessant més íntim d’Ovidi Montllor i ens descobreix aspectes poc coneguts com la seua faceta de poeta, però també la relació personal que va mantenir amb Vicent Andrés Estellés, a qui va recitar i amb qui va establir una amistat sincera.

Jordi Tormo i Santonja (Alcoi, 1979) és doctor en Geografia i autor de diversos llibres d’investigació i de narrativa. Entre 2011 i 2014 va coordinar els actes en memòria a Ovidi Montllor i Vicent Andrés Estellés a Alcoi.

Comparteix

Icona de pantalla completa