Diari La Veu del País Valencià
El PP tomba la petició de compareixença del ‘corrupte’ Rafael Blasco
RedactaVeu / València

El síndic d’EUPV en les Corts Valencianes i candidat a la Presidència de la Generalitat, Ignacio Blanco, ha reptat el Partit Popular, en el marc de la Comissió de Coordinació, Organització i Règim de les Institucions de la Generalitat, a qualificar l’exconseller de “corrupte” i ha acusat la formació conservadora de fitxar Blasco “sabent que era un corrupte, quan fou expulsat del PSOE”.

El portaveu d’esquerres també ha declarat que “lluitar contra la corrupció, que és un dels principals problemes de la ciutadania, és lluitar contra els corruptes i s’ha d’estar disposat a assenyalar-los i a exigir-los responsabilitats”. “La lluita contra la corrupció és incompatible amb el suport als corruptes”, ha afegit.

A més a més, Blanco també ha recordat que el PP va “col•locar” Blasco al capdavant del seu grup parlamentari i de diverses conselleries i que ara compta amb una sentència condemnatòria. A més, el portaveu d’EUPV en les Corts Valencianes ha advertit que la compareixença de l’exconseller Blasco es produirà perquè “quan canvie el Govern i la majoria parlamentària, un dels primers reptes serà recuperar la memòria de tot el que ha passat durant tots aquests anys”.

L’actual eurodiputada valenciana i exdiputada en les Corts Marina Albiol amb un cartell davant l’escó que ocupava Rafael Blasco.

“Caldrà recuperar la memòria dels anys ignominiosos de la corrupció massiva i del malbaratament”, ha conclòs Blanco.

Comparteix

Icona de pantalla completa