L'assemblea de Podem-Vlc ratifica el seu suport a Guanyem València

Amb el 94% dels vots a favor
12 març 2015 01:00h
RedactaVeu / València

L'assemblea ciutadana de Podem en la ciutat de València (Podem-Vlc) ha ratificat el seu suport a Guanyem València amb un 94% dels vots a favor, en una sessió ordinària presencial celebrada ahir a última hora de la vesprada.

El “sí” a la pregunta “Donaria suport a la candidatura ciutadana Guanyem València per a les pròximes eleccions?” va obtenir 144 vots a favor, 5 en contra i 3 abstencions. “A aquesta pregunta, l'assemblea ha donat una resposta afirmativa rotunda”, explica el secretari general de Podem València, Jaime Paulino.

D'aquesta forma, Podem València ha sotmès a consulta ciutadana el pas definitiu de suport a Guanyem, com marquen els seus procediments participatius, per als assumptes d'especial transcendència com aquest.

Jaime Paulino ha assenyalat que “amb aquesta ratificació assumim la responsabilitat política que la ciutadania ens demana. Guanyem és un projecte coherent, que s'identifica amb el codi ètic de Podem, compromès amb la ciutadania i decidit a rescatar l'Ajuntament de les urpes dels qui l'han saquejat”.
 

Segons Paulino, “la nova política que volem construir ha de ser capaç de trencar amb les inèrcies heretades i tractar de sumar tots els esforços per a reforçar l'únic protagonisme a l'altura d'aquest moment excepcional: el protagonisme de la ciutadania”. El nostre esforç ha d'estar, assenyala, “del costat dels actors socials i ciutadans que des de fa molts anys han constituït la força principal en el manteniment de la dignitat política i la reconstrucció de la sobirania de les ciutadanes i els ciutadans de València”.

Per a participar en les Primàries de Guanyem, solament es requereix la inscripció en el cens de votants del partit. El període d'inscripció de votants ja s'ha iniciat i romandrà obert fins al 2 d'abril, inclusivament. La inscripció de candidatures serà del 14 al 20 de març. Del 6 al 8 d'abril tindran lloc les votacions de primàries obertes a les candidatures a alcaldia i de l'11 al 13 d'abril les votacions a la resta de candidatures a regidories. La proclamació de les candidatures serà el 10 d'abril -alcaldia- i el 15 d'abril –resta de candidatura-.


next