Diari La Veu del País Valencià
Compromís per Gandia llança la campanya #somsafor
RedactaVeu / Gandia

Davant aquest esperpent del PP de Gandia, el col·lectiu local de la ciutat, amb el suport de la comarca, llança una campanya (somsafor.compromis.ws) per posar en valor la importància de pertànyer a la comarca i a la mancomunitat com a ens aglutinador.

Compromís per Gandia, en col·laboració amb Compromís per la Safor-Valldigna, ha encetat una campanya sota el lema #somSafor.

Així volen tornar a posar sobre la taula la importància de la comarca i de la Mancomunitat de Municipis com a ens aglutinador.

Des de Compromís consideren important que la ciutadania puga dir la seua, i volen explicar quin paper té l’ens en la vertebració de la Safor-Valldigna.

A la presentació pública als mitjans de comunicació han assistit la regidora-portaveu del Grup Municipal Compromís a l’Ajuntament de Gandia, Lorena Milvaques i els secretaris d’organització de Gandia i de la comarca, Alexandre Ruiz i Jordi Puig, respectivament.

Milvaques ha lamentat que la decisió del govern local d’abandonar la Mancomunitat implique també la pèrdua de la capitalitat comarcal “per moltes raons, socials, culturals i econòmiques. Gandia no s’entén sense La Safor-Valldigna, d’igual manera que la comarca no es pot concebre sense la seua capital….”

Per la seua banda, Jordi Puig ha destacat les idees principals de la campanya: “Hem de reivindicar les comarques, cedir la veu a la ciutadania i tornar a explicar la importància de la mancomunitat com a ens vertebrador, pel que significa i pels serveis que presta”.

Finalment, Alexandre Ruiz ha indicat que tota la informació sobre la campanya es pot trobar a la web: somsafor.compromis.ws.

En ella, s’indica:

El per què de la mancomunitat.

Els serveis a les persones que presta la mancomunitat.

Les conseqüències de l’eixida de Gandia.

Les notícies, vídeos i articles d’opinió sobre la mancomunitat.

>

El col·lectiu local de Gandia, amb el suport de la comarca, llança una campanya per posar en valor la importància de pertànyer a la comarca i a la Mancomunitat com a ens aglutinador.

Comparteix

Icona de pantalla completa