Diari La Veu del País Valencià
Serafín Castellano, una imatge pròpia de ‘La Escopeta Nacional’

RedactaVeu / València.

El diputat d’EUPV-Els Verds en el Congrés, Ricardo Sixto, ha anunciat hui que la formació d’esquerres ha demanat la compareixença del delegat del Govern al País Valencià, Serafín Castellano, perquè explique el pagament de caceres per part d’un contractista de la Conselleria de Governació, segons ha declarat l’exresponsable de personal de la mercantil davant la Fiscalia anticorrupció.

Per a Sixto, la situació del delegat del Govern és “absolutament insostenible” i no donar explicacions “no és una opció”. “Per això demanem la seua compareixença en el Congrés del Diputats, perquè demostre que es va pagar les sessions de cacera. I si no existeixen les factures que ho demostraren que presente immediatament la seua dimissió al president del Govern”, ha declarat Sixto.

El diputat ha criticat la “imatge nefasta” i “pròpia de La Escopeta Nacional” que transmet Serafin Castellano en les fotos de les caceres amb el responsable de l’empresa Avialsa, que ha rebut contractes milionaris per part de l’antiga Conselleria del delegat del Govern.

A més, Sixto ha recordat que un ex cap de personal de l’empresa Avialsa està declarant aquests fets davant la Fiscalia anticorrupció, i ha advertit que “estem davant acusacions fundades i demostrables”.

Comparteix

Icona de pantalla completa