Alfonso Grau presenta la seua dimissió

El vicealcalde de València, Alfonso Grau, ha convocat a les 12.00 hores d'aquest dilluns una roda de premsa en la qual anunciarà la seua dimissió
16 març 2015 01:00h
Alfonso Grau
EP / València

L'Audiència Provincial de Balears va acordar el passat 2 de març enviar a judici a Grau, després d'estimar el recurs d'apel·lació que van interposar els regidors socialistes en l'ajuntament contra l'acte amb el qual el jutge instructor José Castro va excloure a l'alt càrrec del PP valencià d'entre els acusats que s'asseuran en la banqueta pel 'cas Nóos'.

Des de llavors, s'ha especulat sobre la possible dimissió del vicealcalde. En ser preguntat per aquesta qüestió, el president de la Generalitat i del PP valencià, Alberto Fabra, va assegurar que la decisió li corresponia a l'Ajuntament de la capital, encara que recordava que seria "sempre seguint la línia del que diu el partit".

Per la seua banda, l'alcaldessa, Rita Barberà, va afirmar que respectaria "absolutament" el criteri del seu també regidor de Grans Projectes i portaveu del PP en el consistori. "Que ell faça el que crea convenient", assegurava.
 
next