Diari La Veu del País Valencià
Tot a punt per al II Trail Xeresa Montdúver, amb el 90% de les places ja confirmades
RedactaVeu / València

Organitzat per l’Ajuntament de Xeresa i el C.I.M. Corresendes de Xeresa, els corredors tindran dues opcions a escollir: el Trail de 22 km amb pujada a l’alt de Montdúver i un desnivell positiu de 1.050 m. i un total acumulat aproximat. de 2.100 m. i l’Sprinttrail de 12 km i un desnivell positiu de 470 m., amb un total acumulat de 1.140m, sent aquesta una opció ideal per a iniciar-se en el trail running.

Prova TRAIL: hi haurà 5 avituallaments al llarg del recorregut, situats aprox. en els punts Km. 4,8 (líquid), Km. 9 (líquid), Km. 10 (líquid i sòlid), Km. 14 (líquid i sòlid) i Km. 19 (líquid).

Prova sprinttrail: tindran un únic avituallament durant el recorregut, aprox. en el Km. 4,8 que serà líquid.

L’organització té previst lliurar trofeus als guanyadors absoluts i als tres primers classificats de cada categoria femenina i masculina (sènior, veterà i màster) tant en la prova Trail com en la de l’Sprinttrail.

Durant tot el matí, mentre els majors gaudeixen de la muntanya i pensant en els més xicotets, hi haurà inflables i es realitzaran activitats d’animació. També hi haurà rutes pel casc urbà a càrrec del Taller d’Ocupació de Turisme.

Comparteix

Icona de pantalla completa