Diari La Veu del País Valencià
PSPV i EUPV condemnen l’atac vandàlic a l’habitatge d’una regidora d’Alzira

RedactaVeu / Alzira.

EUPV-Alzira condemna l’atac feixista a un habitatge de la regidora de Compromís en l’Ajuntament, Adelaida Pau, i vol mostrar tot el seu suport, “en el que ha estat un dels fets més greus a les llibertats polítiques produïts darrerament a la ciutat”, han declarat des del partit.

A més, des d’EUPV “hem exigit en multitud d’ocasions a les administracions tolerància zero cap a manifestacions dels moviments feixistes al País Valencià, que és un dels territoris on més atacs es produeixen en tot l’Estat. Desgraciadament, en algunes ocasions l’actitud de les autoritats ha estat permissiva en les actuacions i manifestacions de grups d’extrema-dreta. En els últims temps, moltes entitats d’esquerres i valencianistes hem patit tot un degoteig d’agressions.”

Rebuig del PSPV

Des del PSPV també han volgut mostrar el seu rebuig. Així, Isabel Aguilar, ha volgut “condemnar l’atac perpetrat en una propietat d’una regidora de Compromís. Des del partit socialista d’Alzira mostrem el nostre rebuig per l’atac patit en una propietat d’una regidora del consistori a la nostra ciutat.”

El grup socialista de la ciutat de la Ribera Alta insisteix que “cap atac d’aquestes característiques està justificat, per tant lamentem i recriminem aquest comportament vandàlic contra la llibertat d’ideologies.” “Aquest tipus d’agressions només poden titllar-se de covards i intolerants per part dels que no saben acceptar la democràcia, ni saben què és el respecte i la convivència”, ha assenyalat Isabel Aguilar.

Comparteix

Icona de pantalla completa