Primera marató solidària de natació que organitza el CN Sueca

Es celebrarà el dia 28 de març i tots els diners arreplegats eixe dia seran per a tasques solidàries
19 març 2015 01:00h

RedactaVeu / Sueca.
 
Es farà competició de natació que consistirà en fer els màxims metres possibles en un període de 28 minuts. Hi haurà categories masculines i femenines, i es lliuraran trofeus i medalles als vencedors de cadascuna d'elles. Cada aprticipant tindrà un casquet de bany i una samarreta commemorativa de l'esdeveniment.

A més, el dia serà també de portes obertes a la Piscina Municipal de Sueca. Al mateix temps que se celebra la prova de natació, tindran lloc multitud d'activitats paral·leles com classes de   zumba, spinning, bodypower, aquafitness, pilates, intensity, cross i aquagym.

Igualment s'habilitarà una zona lúdica al pàrquing on es podrà esmorzar i dinar a preus populars. També es muntaran castells inflables i divesos estands.

El preu per participar a la marató de natació serà de 10€. Tots els diners arreplegats eixe dia seran destinats íntegrament a l'Economat de Sueca de Caritas interparroquial.

Per participar en qualsevol de les activitats diferents a la natació, será obligatori aportar 2 kilos d'aliments no peridors, que també es lliuraran a l'Economat de Sueca de Caritas Interparroquial.

Adjunt a aquesta notícia poden consultar les bases de la marató. 

Descargas

next