Diari La Veu del País Valencià
El BarnaSants arriba al Teatre Micalet amb el concert de Miquel Pujadó

RedactaVeu / València.

El proper diumenge 22 de març a les 19h el BarnaSants arriba a València, concretament al Teatre Micalet, on Miquel Pujadó actuarà molt ben acompanyat, ja que comptarà amb les col·laboracions de Rafa Estrada, Manuel Miralles (Al Tall), Paco Muñoz, Olga Suàrez, Carles Enguix, Hugo Mas, Andreu Valor i Merxe Martínez.

Miquel Pujadó presentarà De foc i de vellut, un espectacle en què el cantautor revisita en solitari algunes de les millors cançons de la seua llarga trajectòria, alhora que introdueix alguns dels nous temes del seu proper àlbum. Pujadó es mou entre la tendresa i el cop de puny, entre el foc i el setí. Les seues cançons són un antídot contra l’avorriment, el pensament únic i l’estupidesa. A l’espectacle no hi faltaran les conegudes versions de Brassens en català. Entre el repertori s’hi podran escoltar cançons com A Terrassa hi ha una plaça, Els feies nosa (Ovidi), Dins el ventre dels Estats (la primera cançó pluridialectal), L’hecatómbola, Navegar en solitari, El marit i el gat, El fabricant d’oficis, o bé Sóc un peix de terra endins, tema versionat per Manel Camp i Paco Muñoz.

BarnaSants. Volem el pa sencer!

‘Volem el par sencer!’ Aquest és el lema del BarnaSants, Festival de Cançó d’autor que enguany arriba a la seua 20a edició. Durant dos mesos i mig, del 24 de gener al 14 d’abril, el festival celebra el seu 20è aniversari recordant Ovidi Montllor en l’any que també es commemoren 20 anys que se’n va anar, -com ell mateix deia a la cançó-, “de vacances”. En aquesta edició es congreguen més d’un centenar de cantants, intèrprets i grups que donen protagonisme a la paraula, al poble i als drets socials. El festival crida a l’inconformisme a artistes i espectadors davant de l’actualitat política i social del nostre país. Una lluita i una reivindicació que són cada cop més necessaris amb els temps que corren.

La clausura del BarnaSants tindrà lloc al País Valencià, amb diversos concerts, entre els quals destaquen Pau Vallvé (9 d’abril, Ontinyent), Quico Pi de la Serra (10 d’abril, Vila-Real), Kiko Veneno (11 d’abril, Alcoi) i dos espectacles dedicats a Ovidi Montllor: L’Ovidi Simfònic (12 d’abril) i El(s) poeta Ovidi. Poesia no vol dir somiar amb Eduard Fernández, Llucia Vives i Eduard Iniesta (14 d’abril), tots dos al Teatre Calderón d’Alcoi.

Miquel Pujadó

Miquel Pujadó (Madrid, 1959) és un cantautor, escriptor i filòleg en actiu des de 1976: estudiós de la cançó d’autor com a gènere, ha escrit articles i ressenyes en diferents mitjans i té publicats un Diccionari de la Cançó i més d’una dotzena de discs, tres dels quals només d’adaptacions al català de l’obra de Georges Brassens, de la qual també és un gran coneixedor.

Comparteix

Icona de pantalla completa