Diari La Veu del País Valencià
Montiel: ‘Podemos serà força majoritària en les Corts en les pròximes eleccions’
Europa Press / Castelló de la Plana

Montiel ha realitzat aquestes declaracions en una roda de premsa en la qual ha presentat la llista autonòmica per la circumscripció de Castelló de la candidatura ‘Clar que Podem’, que es presentarà a les primàries i que està encapçalada per César Jiménez.

El secretari general autonòmic de Podemos, que ha aclarit que es presentaran a les primàries dues llistes i alguns independents, ha defensat que la llista que encapçala incorpora gent de diverses procedència, “sobretot activistes socials” i no respon “ni a quotes, ni a famílies, ni a pressió, ni a pactes, sinó que és una llista de la ciutadania, amb equilibri territorial i generacional”.

Montiel ha criticat que el País Valencià “ha estat segrestat pel PP i les institucions han estat al servei d’un grup de gent que ha buidat les arques públiques i la confiança de la gent”. “Volem recuperar les institucions i la il·lusió de la gent”, ha afegit.

D’altra banda, preguntat si la formació política donarà suport als ‘bous al carrer’, ha indicat que “a nosaltres el que ens interessen són altres qüestions com què passarà amb l’aeroport de Castelló i què suposarà per al sector turístic, quines garanties hi ha que el contracte amb Ryanair no serà per a traure pit de cara a les eleccions, què passarà amb el sector tauleller, els desnonaments, els barracons en les escoles públiques i el sistema sanitari”.

Comparteix

Icona de pantalla completa