Diari La Veu del País Valencià
Manolo Mata, número quatre de la llista del PSPV per València a les Corts
EP / València

“Li acabe de demanar a @manolomata que s’unisca al nostre projecte com a número quatre per València”, ha escrit en el seu compte de Twitter el secretari general del PSPV i candidat a la Presidència de la Generalitat, Ximo Puig.

L’advocat ha acceptat aquesta proposta, en una reunió amb Puig que han mantingut en la seu de Blanqueries. Mata, en 2010, es va enfrontar en primàries amb Joan Calabuig per a ser el cap de llista a l’Alcaldia de València. Finalment, va guanyar Calabuig en aconseguir 159 vots més.

Manolo Mata seguirà en la llista per València a l’exdirectora general de l’Associació Empresarial de Residències i Serveis a Persones Dependents del País Valencià (Aerte), María José Mira, al periodista Fernando Delgado i a l’escriptora Carmen Amoraga.

Entre altres noms que també se situaran en llocs d’eixida, des del PSPV han destacat l’actual secretari d’Organització, Alfred Boix; el secretari general de Joves Socialistes, José Muñoz; el responsable d’Educació del partit, Miguel Soler, o els actuals diputats autonòmics Rafael Rubio i Francesc Signes.

Comparteix

Icona de pantalla completa