Diari La Veu del País Valencià
Obert el termini d’inscripció del Certamen Coral Fira de Tots Sants
Sixto Ferrero / Cocentaina

Fins al 20 de maig romandrà obert el termini per a tots aquells cors que vulguen sol•licitar participar de la 35a edició del Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina 2015. Certamen que arriba enguany a la seua 35a edició i coincideix a més a més amb la 4a edició del PREMI FIRACOR, premi quadriennal en què participen els cors guanyadors dels darrers tres anys (Grupo Vocal Kromátika 2013, Coro de Cámara Ainur de Gran Canaria 2014 i el guanyador de la 35a edició de 2015).

El Certamen compta amb diverses fases eliminatòries de manera que només tres cors arribaran a la final, que es celebrarà al Centre Cultural El Teular de Cocentaina el dia 7 de novembre de 2015 (a les19:00h). Poden sol•licitar participar-hi agrupacions corals de veus mixtes amb un nombre mínim i màxim de components de 16 a 40, respectivament. El programa ha de ser ‘a capella’ (sense acompanyament instrumental) i estarà format per les següents obres: “Cançó de bressol” amb música de Rafael Sánchez Mombiedro i lletra de Jaume Bru i Vidal i completarà el programa una tria lliure que dependrà de cada agrupació (la durada dalt l’escenari no pot superar els 30 minuts).

Centre Cultural El Teular.

El certamen ha establert tres premis amb assignació econòmica (i trofeu), 3.000€, 1.800€ i 1.200€ i un quart premi, el qual decideix el públic assistent a la final amb una dotació de 600€. El cor guanyador d’aquesta 35a edició està obligat a participar en el IV PREMI FIRACOR on participaran els cors guanyadors de la 33a i 34a edició del Certamen de Cors Fira de Tots Sants de Cocentaina. Aquesta 4a edició del PREMI FIRACOR tindrà lloc el segon dissabte del mes de novembre, però, de l’any 2016. Aquest premi manté un únic premi dotat amb 6.000€ per al guanyador i el programa de concert que hauran d’interpretar els cors participants serà lliure (sense excedir els 30 minuts dalt de l’escenari).

Per assabentar-vos-en dels detalls de la convocatòria podeu fer-ho ací.

Comparteix

Icona de pantalla completa