El llegat d'Ovidi Montllor pujarà aquest divendres al Teatre Micalet

Músics, actors i amics recordaran hui el poeta i cantautor d'Alcoi, mort fa 20 anys, en l’acte ‘primavera Ovidi’ que tindrà lloc aquesta nit en el Teatre Micalet de València amb cançons, música, projeccions audiovisuals i poemes variats
20 març 2015 01:00h
Ovidi Montllor.
RedactaVeu / València
 
Músics, actors i amics d'Ovidi Montllor recordaran el poeta i cantautor d'Alcoi (l’Alcoià), mort fa 20 anys, en el Teatre Micalet de València. Amb projeccions audiovisuals, cançons, música i poemes variats, Montllor i el seu llegat pujaran aquest divendres a l'escenari del Micalet on ell mateix va actuar en diverses ocasions.

L'última vegada que l'alcoià el va visitar va ser en 1994 quan la Societat Coral el Micalet li va atorgar la distinció de Miquelet d'Honor, segons ha informat l'entitat en un comunicat.

La música de Miquel Gil, acompanyada de la ballarina Isabel Anyó; Enric Casassús, Ricard Oliver, Julio Galcerà, Ester Andújar, Carlos Marquina, Ximo Seró, Ferran Rodes i Pep Borna, s'unirà als poemes de Vicent Andrés Estellés, Joan Salvat Papasseit, Blai Bonet, Joan Valls, Joan Fuster, Manel Rodríguez-Castelló, Jordi Botella, Joan Brossa, Guillem d'Efak en les veus de Neus Agulló, Juli Mira, Pepa Miralles, Juli Cantó, Manel Rodríguez-Castelló, Rosanna Espinós, Reis Juan, Amàlia Garrigós i Pilar Almeria.
 
 
‘L’artista, el cantant i el pallasso’

Així mateix, es projectarà un audiovisual sobre “L'artista, el cantant i el pallasso” amb la participació de Jordi Botella, Josep Vicent Frenchina i Toni Tordera.

Manel Rodríguez Castelló ha destacat que amb l'acte 'Primavera Ovidi' “no solament volem recordar i reivindicar l'artista i l'amic, amb l'inevitable punt de nostàlgia que la seua absència comporta, sinó, sobretot, actualitzar el seu llegat humà i artístic, compromès amb el seu poble”".

“Ovidi ens incita a la memòria i difusió de les seues cançons i el seu art interpretatiu i a l'actualització del seu llegat cívic i llibertari, però també és per a nosaltres un estímul constant de creació, una primavera il·lusionada, ompli d'energia, radicalment vital, perpètuament renovada”, subratlla Rodríguez Castelló.
 


Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next