L’Estat espanyol deu 25 mil milions d'euros al País Valencià

Compromís insta Fabra a imitar al president d'Extremadura Monago i exigir el pagament del deute històric. Enric Morera: "Aquesta discrimina empobreix el poble valencià"
20 març 2015 01:00h

RedactaVeu / València.

El síndic de Compromís, Enric Morera, ha reclamat a Fabra contundència en exigir el deute històric que l'estat té amb el poble valencià aprofitant la visita que Mariano Rajoy té prevista per aquest dissabte a València per a presentar la candidatura de Rita Barberà.

Per al portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, "El president Fabra té l'obligació de defensar els nostres interessos i de reclamar els 25 mil milions d'Euros -14 mil milions d’infrafinanciació, més 11 mil milions per falta d'inversions- amb els quals l'estat Espanyol discrimina i empobreix el poble valencià".

Per al diputat de la coalició valencianista, progressista i ecologista "serà vergonyós que mentre Monago es planta davant Rajoy per a demanar el deute històric d'Extremadura, malgrat que és una comunitat autònoma generosament subsidiada per les polítiques de l'Estat Espanyol, Fabra continue impassible durant la visita de Rajoy a València i seguisca submís al seu partit i desoint les necessitats del poble valencià".
next