La cineasta valenciana Susi Gozalvo roda a Russafa 'Iogurt i xocolata'

Es tracta d’un curtmetratge amb una visió ‘poètica i nostàlgica’ de la vida i que conforma la segona obra de la trilogia ‘Mirades de barri’, iniciada amb la cinta ‘Trossos de mi’ ambientada en el barri d’El Cabanyal
22 març 2015 01:00h

RedactaVeu / EP / València.

La cineasta valenciana Susi Gozalvo ha rodat al barri de Russafa el seu últim curtmetratge 'Iogurt i xocolata', el segon lliurament de la trilogia 'Mirades de barri' i en el qual aporta una visió ‘poètica i nostàlgica”’de la vida. El projecte es va iniciar amb la cinta 'Trossos de mi', sobre El Cabanyal.

El curt s'ha rodat sota els colors de les il•luminacions artístiques de Russafa, segons ha indicat l'organització de la iniciativa en un comunicat.

Amb aquest projecte cinematogràfic, Gozalvo pretén fotografiar la situació actual dels diferents barris de València.

'Iogurt i xocolata', interpretat per Ángel Fígols, Mercé Tendisca i Gloria Román, és el desè curtmetratge dirigit per la directora valenciana i va rebre el premi al millor guió en el concurs per a curts 'Quartmetratges'.
 
Susi Gozalvo es va inspirar en directors orientals com Wong Kar-wai o Kim Ki-duk per al rodatge d'aquesta proposta, la idea de la qual sorgeix després d'una notícia sobre la crisi mundial publicada en un periòdic japonés.
 

Un moment del rodatge de  'Iogurt i xocolata'.
 
El curtmetratge tracta sobre un home que se separa de la seua dona i porta una vida tranquil•la en el seu apartament de Russafa. Sap cada jornada el que ha de fer perquè fa diàriament el mateix depenent del dia de la setmana. Dins de la seua rutina, els divendres fa la compra, sobretot iogurts. Però un dia arriba a casa i falten en la seua nevera.
 

Susi Gozalvo. 
 

next