Diari La Veu del País Valencià
Ximo Puig ja té la seua llista electoral per a governar
RedactaVeu / València

El Comitè Nacional del PSPV ha aprovat aquest dissabte per aclamació les llistes presentades pel seu secretari general i candidat a la Presidència de la Generalitat, Ximo Puig, amb una única abstenció en la votació, compostes no solament per militants sinó també amb persones independents i procedents de la societat civil valenciana.

En la llista per València després de Maria José Mira figuren Fernado Delgado, Carmen Amoraga, Manolo Mata, Rosa Peris, Alfred Boix, Carmen Martínez, José Muñoz, Contxa Andres i Miguel Soler en els deu primers llocs. En el lloc 18 figura també l’actor Ferran Gadea.

Ressaltar la desaparició de Francesc Signes dels llocs d’eixida, un dels diputats més actius de tota la legislatura i que és un referent en el partit i en especial, en el socialisme de la comarca de la Ribera i la seua defensa de les víctimes del Metro.

Per Alacant, després de Julián López estan els noms de Noelia Hernández, David Cerdán, Pilar Pérez, Antonio Torres, Ana Barceló, Manolo Pineda, Sandra Martín, Vicent Arques i Toñi Serna en els deu primers llocs.

Comparteix

Icona de pantalla completa