Diari La Veu del País Valencià
Rita Barberà anuncia altra vegada la ‘destrucció’ del Cabanyal

RedactaVeu / EP / València.

L’Executiu central ha iniciat ‘oficialment el procediment de revisió’ de l’ordre emesa pel Ministeri de Cultura en 2009, durant el Govern socialista, amb la qual es va paralitzar el Pla Especial de Protecció i Reforma Integral (Pepri) del barri valencià del Cabanyal per considerar que suposava espoli.

Així ho ha anunciat aquest dissabte l’alcaldessa de València, Rita Barberá, durant el seu discurs en l’acte del PP en el qual s’ha celebrat la seua proclamació com a candidata a l’alcaldia d’aquesta ciutat pel PP en les eleccions del pròxim mes de maig, coincidint amb la presentació del Programa Local dels ‘populars’. En aquesta cita estan presents el president del Govern i del PP, Mariano Rajoy, i la secretària general d’aquesta formació, María Dolores de Cospedal.

Després d’indicar que treballarà perquè els valencians i valencianes se seguisquen sentint ‘orgullosos’ dels barris i pedanies de la capital valenciana, la responsable municipal ha indicat que també ho estaran del Cabanyal i ha realitzat aquest anunci.

Barberá ha llegit textualment el missatge que li ha remès el ministre de Cultura, Ignacio Wert, a través del seu secretari d’Estat, per a comunicar-li que l’administració central ha començat els tràmits per a revisar l’ordre ministerial que va paralitzar el Pepri amb la finalitat de desbloquejar-la i poder executar les actuacions urbanístiques incloses en aquest pla.

Comparteix

Icona de pantalla completa