Diari La Veu del País Valencià
Salvem afirma que la prolongació de Blasco Ibáñez ‘no es farà mai’

RedactaVeu / València.

Salvem El Cabanyal ha lamentat aquest dissabte que l’alcaldessa de València, Rita Barberá, “continue amb aqueixa obcecació política” per executar el Pla Especial de Protecció i Reforma Interior (Pepri) del barri, l’aplicació del qual va ser paralitzada pel Ministeri de Cultura en 2009 per una Ordre emesa pel llavors govern del PSOE que considerava que la seua execució suposava espoli.

Així ho ha indicat a Europa Press la presidenta de la plataforma, Maribel Domènech, davant l’anunci realitzat per Barberá que el Ministeri ha iniciat la revisió d’aqueixa ordre que paralitzava el pla per a desbloquejar-ho i que puga dur-se a terme, fet que la portaveu de Salvem el Cabanyal considera “un acte electoral”, ja que ells no tenen “notícia que s’haja revisat el document per part del ministeri”.

“No sé si havia de dir-ho perquè era un acte electoral en el qual estava tot el seu partit”, ha assenyalat Domènech, qui ha apuntat que el pla per a perllongar l’avinguda Blasco Ibáñez fins la mar travessant El Cabanyal “no prosperarà mai amb el que està caient”. “Em sorprèn que continue amb aqueixa obcecació política quan la justícia ja s’ha pronunciat”, ha postil·lat.

Comparteix

Icona de pantalla completa