Diari La Veu del País Valencià
S’obri el termini d’inscripció per als certificats de valencià de la Junta Qualificadora
EP / València

En concret, s’han convocat les proves de 2015 per al certificat de coneixements orals, el certificat de grau elemental, el certificat de grau mitjà i el certificat de grau superior. A més, quant als exàmens de capacitació tècnica, també s’han convocat el certificat de llenguatge administratiu, el certificat de correcció de textos i el certificat de llenguatge en els mitjans de comunicació.

Les localitats on tindrà lloc la prova són les següents: Alacant, Alcoi, Alzira, Benidorm, Bunyol, Borriana, Castelló de la Plana, Dénia, Elda, Elx, Gandia, Llíria, Ontinyent, Oriola, Paterna, Sagunt, Sogorb, Sueca, Torrent, València, la Vall d’Uixó, Villena, Vinaròs i Xàtiva.

Les proves de coneixements orals, de grau elemental i els certificats de capacitació tècnica es realitzaran cadascuna en una jornada. No obstant açò, les proves de grau mitjà i de grau superior es realitzaran en dues fases i únicament podran realitzar la segona fase els aspirants que hagen superat la primera.

Els ciutadans que s’inscriguen en dos certificats diferents, les proves dels quals es realitzen en un mateix dia, tindran la possibilitat de realitzar les dues proves en la mateixa jornada.

El calendari de la prova es divideix en dos períodes, el primer se celebrarà entre els mesos de maig i juny i el segon serà en el mes de novembre. Així, el 30 de maig i el 7 de novembre es realitzaran les proves del certificat de coneixements orals, la primera fase del certificat de grau mitjà i la prova del certificat de llenguatge administratiu.

El dia 6 de juny i 14 de novembre se celebrarà la prova del certificat de grau elemental i la primera fase de certificat de grau superior. Així mateix, el 13 de juny i el 21 de novembre la segona fase del grau mitjà i el certificat de llenguatge en els mitjans de comunicació.

El 20 de juny i el 28 de novembre tindrà lloc la segona fase del grau superior i el certificat de correcció de textos, excepte a la ciutat d’Alacant que se celebraran el 27 de juny i el 28 de novembre.

Per a poder participar s’haurà de presentar l’imprès que estarà a la disposició dels interessats en la Conselleria d’Educació, en les direccions territorials d’Educació, Cultura i Esport i en la web de la JQCV.

Comparteix

Icona de pantalla completa