Diari La Veu del País Valencià
EU reclama al Consell un Pla de revisió i diagnòstic de tots els centres sanitaris
RedactaVeu / València

“La caiguda aquesta setmana d’un sostre a l’Hospital Sant Francesc de Borja de Gandia, demostra lamentablement una vegada més la situació en la què es troben molts centres sanitaris, per això cal la realització d’aquest pla, a l’igual que el dels centres educatius. Ja és hora que el Consell actue en la millora de les infraestructures públiques tan necessàries com són les educatives i sanitàries”, lamenta Marina Albiol.

Albiol recorda que la desídia del govern “està provocant conseqüències intolerables. Alguns hospitals estan en unes condicions lamentables que no poden seguir així. El cas de Gandia és encara més sagnant quan hi ha un altre hospital fet i està encara per obrir”, critica.

Esquerra Unida ha reclamat explicacions al conseller Llombart sobre l’ocorregut a l’hospital gandià que causà ferides a una persona.

“No és suficient dir que la conselleria treballa per evitar aquestos incidents. Cal una iniciativa concreta, i per això reclamem el pla de revisió i diagnòstics dels centres sanitaris del País Valencià, de la mateixa manera que ha anunciat la Conselleria d’Educació sobre els centres educatius. Aquestes infraestructures haurien de ser les prioritàries per al govern en matèria d’inversió”, manifesta la diputada d’esquerres.

Comparteix

Icona de pantalla completa