La màquina del temps de Hubble [Vídeo]

L’Observatori Astronòmic de la Universitat de València presenta un vídeo sobre el telescopi espacial ‘Hubble’ a un concurs de l’ESA i la NASA
29 març 2015 01:00h

RedactaVeu / València.

L’Observatori Astronòmic de la Universitat de València ha presentat un vídeo explicatiu sobre el telescopi espacial ‘Hubble’ a un concurs de l’ESA i la NASA.

El vídeo, amb el títol 'La màquina del temps de Hubble', està disponible amb subtítols en valencià, anglés, castellà i italià. 

L'Observatori Astronòmic de la Universitat de València és un centre en el qual es realitzen activitats de recerca, docència i difusió de la cultura en l'àmbit de l'Astronomia. És una entitat singular de la Universitat fundada en 1909 pel Dr. Ignacio Tarazona Blanch. És l'observatori astronòmic universitari en actiu més antic de l'Estat Espanyol. Va ser declarat d'utilitat pública l'any 1919.
 

L’estació d'observació remota de l'Observatori Astronòmic de la Universitat de València es localitza a Aras de los Olmos. Es tracta d'un emplaçament amb un cel excel•lent, un dels pocs llocs foscos que queden al País Valencià, i molt proper a l'Observatori Astrofísic de Javalambre.
  

 
next