Diari La Veu del País Valencià
La Unió guanya les eleccions al CAEV i al Consell Regulador de la DO Utiel-Requena
RedactaVeu / València

La Unió presentava candidatures als tres censos del Comitè d’Agricultura Ecològica (productors, empreses i importadors), amb unes llistes compostes per agricultors i ramaders ecològics professionals compromesos i empreses amb una dilatada trajectòria i una aposta ferma i clara per aquest mètode de producció.

En total ha obtingut 210 vots que representen el 48% dels emesos, per la qual cosa li corresponen 6 vocals per només 4 de la llista d’Asaja i cap de Coag. Han eixit com a vocals electes de la Unió en el cens A dels productors José Antonio Rico de Novelda, Hort de Manyano d’Almassora i Jesús Sanchis de Llíria. En el B d’empreses han sigut triats Vicent Sanz de Camp de Mirra i La Unió de Llauradors, mentre que en el C ha resultat triat Michel Merlet de Castelló.

El productor ecològic de raïm de taula de Novelda, José Antonio Rico, serà el candidat que presente la Unió a la presidència del CAECV.

La Unió també presentava en la DO Utiel-Requena candidatures pròpies en els dos censos formades per una llista de viticultores professionals de la comarca que combinaven experiència i joventut. Ha aconseguit 267 vots que suposen el 43% dels emesos i li corresponen 5 vocals per 4 d’Ava i 1 de Coag.

Els vocals electes de la Unió en la DO Utiel-Requena són José Ramón Beltrán, Alberto Lacruz, Isabel Navarro, Ricardo Sánchez i Fernando Hernández.

Comparteix

Icona de pantalla completa