Diari La Veu del País Valencià
VII Trail Font Amarga – Les Salines
RedactaVeu – Castelló de la Ribera

S’ha repetit com en anys anteriors la inscripció de corredors i caminants, que ha sigut nombrosa, al voltant de 700, però l’han acabada 440, degut a les inclemències de l’oratge.

La prova constava de dues opcions:

A: Corredors 21.500m. (21K)

B: Corredors/Caminats 15.200m. (15K)

Enguany el Trail presentava una dificultat afegida, l’oratge, que malgrat la predicció d’una setmana plujosa, ens ha donat una treva. De fet no han hagut incidències greus derivades de l’estat del terreny, tan sols les normals, terreny fangós i esvarós després de quasi una setmana plovent.
L’organització ha incidit més que mai a intensificar les mesures de seguretat per als participants. Per això ha col·locat cordes en les baixades perilloses i fins i tot el suport humà en els llocs d’especial dificultat.
Els guanyadors del 21K han sigut: Homes José Valverde Gregori d’els Llops i dones, Eugenia Alvárez Soler, ‘Pequeña saltamonte de Beniredra’.

En el 15K han sigut: Homes Jose Antonio Pérez Saura del club Mur i Castell- Tuga de la Vall d’Uixó i dones, Patricia Torres Villar de Petrés.

En els locals, han rebut premi en el 15K, 1er- Jose Mena Alvarez, 2on- Marc Benetó Juan i 3er- Alejandro Sala Buitrago, i en les dones 1a- Mariola Franco Martinez, 2na- Ayesa Sendra del Gmec i 3a- Tania Benavent Ferrer del The Kenyan Urban Way.

En la prova de 21K el guanyadors locals de cada categoria foren: En la Absoluta, 1er- Camilo Arandiga Perales, 2on- Pablo Encarnació Martorell del C.A “El Castellet” i 3er- Vicent Franco Lorente del Gmec. També replegaren trofeu, Salvador Mico Mascaros en Senior, Baltasar Moscardo Vicens del Cucarella Garrigues Team en Veterans i Juanra Martorell Benavent de l’Escola de Handball castellonera en Master.

I en la part femenina local, trofeu per a Amparo Espi Mas i Elvira Cano Hinarejos

Els avituallaments, tant de beguda (aigua i begudes isotòniques) com de fruita (taronja, dàtils, plàtans) han estat a la mida necessària. El voluntariat, ja siga de fer-se càrrec dels camins, suport sanitari, logística, no ha deixat cap dubte per al participant que es mostrava expectant per tot el recorregut.

L’organització ha quedat molt satisfeta i el reconeixement d’agraïment dels participants n’ha sigut una confirmació. Cal dir que els participants han sabut adaptar-se perfectament, amb prudència i seny, al recorregut d’enguany.

El C.A. “El Castellet” agraeix la participació de tot el voluntariat, tant als voluntaris del club (amics, familiars i aficionats), com a les institucions (Protecció Civil, Creu Roja, Policia Local i Bombers), per haver estat ahí en un dia d’oratge tan amenaçant de pluja. A més del recolzament rebut des de la Regidoria d’Esports.

Finalment, es repeteix l’èxit dels anys anteriors, ja que l’organització ha treballat perquè tot resultara adequat i de plena satisfacció per a totes i tots.

Comparteix

Icona de pantalla completa