Diari La Veu del País Valencià
Puig desafia Fabra a un debat cara a cara sense condicions

RedactaVeu / València.

El candidat del PSPV a la Presidència de la Generalitat, Ximo Puig, ha instat el president i candidat del PP, Alberto Fabra, a un “cara a cara” sense condicions per a analitzar una legislatura, al seu judici, “fallida” i plantejar les seues propostes de futur.

Així ho ha traslladat Puig en una roda de premsa oferida per a realitzar un balanç de la legislatura que acaba i que, segons ha dit, ha sigut “un autèntic fracàs”, ja que l’única cosa que ha fet el PP ha sigut “perdre quatre anys molt importants per a eixir de la crisi”.

En aquest sentit, ha demanat un debat cara a cara, “sense condicions” i amb un format obert, abans de l’inici de la campanya electoral perquè els ciutadans sàpiguen quines són les propostes de cada candidat.

Ha dit que amb aquesta proposta no exclou ningú, j ell ja ha acceptat un debat a set proposat per un mitjà de comunicació, però en aquest cas es tracta d’un debat entre els candidats dels dos principals partits, una cosa “normal en tots els països democràtics”.

Per a Puig, la legislatura finalitza igual que va començar, amb el cas Gürtel en els jutjats i amb un president, primer, i ara candidat “posat a dit per Rajoy”, i ha augurat que s’arriba a “un final d’etapa de diferents governs del PP” amb pitjors indicadors econòmics i socials que fa 20 anys.

Després dels mandats d’Eduardo Zaplana, José Luis Olivas i Francisco Camps, Alberto Fabra ha sigut, segons el dirigent socialista, “el pitjor president per al pitjor moment”, ja que al seu “negre balanç” de gestió se suma, segons Puig, “la taca que ha dilapidat la imatge de la Comunitat associada a la corrupció”.

Comparteix

Icona de pantalla completa