Diari La Veu del País Valencià
Morera: El veïns de la Ribera tenen dret a beure aigua de qualitat
Xavier Pérez / Alzira.

Com és tradicional, el síndic de Compromís, Enric Morera, va visitar les falles d’Alzira al costat dels regidors nacionalistes de la ciutat, Diego Gómez, Adelaida Pau i Francesc Gimeno. Al costat d’ells van estar l’exregidor Carles Aranda i el coordinador de Compromís a Alzira, Vicent Ginestar.

Enric Morera, en un esmorzar amb la premsa, va lamentar la ‘esperpèntica’ situació per la qual travessen cinc municipis de la comarca “que no poden obrir l’aixeta perquè l’aigua està enverinada de pesticides”.

El síndic de Compromís va recordar que en l’Estatut que van pactar PP-PSOE van incloure en l’article 17 el dret a l’aigua per a tots els ciutadans i de qualitat.

<

“Els veïns de la Ribera tenen dret a beure aigua de qualitat i la Generalitat no es pot llavar les mans en aquest assumpte de salut pública”, va recalcar

També va recordar el pacte PP-PSOE sobre l’aigua quan manaven Zaplana i Bono. Així, va demanar que els alzirenys i la resta de la comarca puguen beure aigua superficial del Xúquer.

A més, va fer un repàs de la situació política del País Valencià i mostrà la seua il·lusió sobre el futur de Compromís.

Enric Morera va assistir ahir a la ‘mascletà’ i a la cassolada de la Falla Plaça del Forn.

Per altra banda, ahir també visitaren la ciutat d’Alzira, el secretari general del PSPV, Ximo Puig i la consellera d’Educació i Cultura, Mª José Català.

Roda de premsa Compromís Falles Alzira 2013

Comparteix

Icona de pantalla completa