Diari La Veu del País Valencià
Montiel (Podemos) carrega contra PSPV, Compromís i EUPV

El candidat de Podemos a la Presidència de la Generalitat, Antonio Montiel, ha criticat durament el PSPV en afirmar que els socialistes “no estan preparats per a liderar el canvi en el País Valencià ni han sigut capaços d’oferir alternatives creïbles durant els últims 20 anys”.

Montiel ha afegit que en aquests moments la candidatura que lidera Ximo Puig tampoc ha sigut capaç de crear un projecte il·lusionant encara que ha matisat que de cara a establir possibles pactes “l’acord hauria de girar entorn de programes i no de persones”.

Montiel s’ha pronunciat d’aquesta forma en el programa de Ràdio València ’La Ventana-CV’ en la que ha sigut la seua primera entrevista després de ser triat candidat a la Presidència de la Generalitat.

El ja aspirant a la Presidència de la Generalitat també ha arremès contra Compromís i Esquerra Unida perquè aquestes formacions “no han volgut afavorir candidatures d’unitat popular sota la forma d’agrupació d’electors en alguns municipis per a concórrer de manera conjunta a les eleccions municipals”.

Però les crítiques més dures del candidat de Podemos també han anat per al Partit Popular. Considera Antonio Montiel que existeix una necessitat imperiosa de desallotjar unes formes de fer política que han conduït el País Valencià a una situació d’extrema misèria “no solament en termes econòmics sinó també morals i polítics”.

Pots escoltar i veure l’entrevista ací.

Comparteix

Icona de pantalla completa