Diari La Veu del País Valencià
Ferri: ‘Aidico simbolitza la nefasta gestió del PP amb la innovació valenciana’
RedactaVeu / València

Fran Ferri ha assenyalat que Aidico pot ser “l’exemple més clar de la nefasta gestió del Partit Popular en aquest àmbit” ja que trobem el “saqueig sistemàtic durant l’època de creixement econòmic, un nul interès per part del govern de Fabra d’investigar i buscar responsables per eixa gestió, i finalment, una situació de fallida que acaben pagant els treballadors amb una total incertesa sobre el seu futur. Veiem el Consell més interessat en controlar el procés de venda dels bens de l’Institut que en investigar el que ha passat mentres ells formaven part dels òrgans de direcció”.

“Des de Compromís hem rebut denúncies sobre la gestió que ha realitzat Aidico dels fons provinents de projectes europeus dels quals era coordinador. Trobem molt preocupant que els gestors d’Aidico encara no hagen transferit els fons als seus socis d’arreu d’Europa generant una situació que perjudica greument la imatge internacional del nostre sistema d’innovació. Exigim que s’investigue i solucione la situació al més ràpidament possible”.

Segons Ferri, “el paper de la innovació continua sent fonamental per al futur de la nostra economia, especialment en sectors com la construcció que necessiten una reconversió orientada a la sostenibilitat i la millora de la qualitat de vida. Per a això necessitem uns Instituts Tecnològics que posen en valor el treball dels seus investigadors, i que compten amb els mitjans necessaris per a generar un impacte positiu en el benestar de la societat valenciana”.

Comparteix

Icona de pantalla completa