Diari La Veu del País Valencià
Educació elimina 59 aules d’Infantil, 14 d’elles en valencià
RedactaVeu / València

“Aules saturades que han justificat la retallada d’unitats i llocs de treball i que han mermat la qualitat de l’ensenyament dels nostres fills i filles”, denuncia Grimaltos.

Per a la federació de pares i mares la Conselleria no aposta per la qualitat educativa pública, encara que és una necessitat urgent reduir el nombre d’alumnes per aula i estabilitzar el sistema educatiu, ràtios estables per a poder garantir un ensenyament de qualitat, amb el professorat pertinent. “Reduint unitats es redueix l’accés a la pública, l’ensenyament en valencià, l’atenció a la diversitat”, subratlla la presidenta de FAPA.

FAPA-València considera que de nou l’arranjament escolar perjudica l’escola pública perquè “atenent al criteri de descens de la natalitat, l’escola concertada i la privada també haurien de patir descens d’unitats i no és així.”

Denuncia a més que de nou la Conselleria legisla paral·lelament ja que ni tan sols s’ha plantejat al consell escolar de cada centre ni l’administració ha informat els pares i mares de quina és la nova situació que es trobaran als centres públics de cara al nou curs.

Comparteix

Icona de pantalla completa