Diari La Veu del País Valencià
Cullera celebra la primera Trobada fotogràfica-actoral K-lidoscopi
RedactaVeu / Cullera

La primera trobada fotogràfica-actoral k-lidoscopi atorgarà un únic premi de 300 euros al fotògraf, 100 a l’actor i 100 a l’estilisme de la millor fotografia. Els grups participants podran gaudir d’una jornada fotogràfica en un recorregut urbà del casc històric de Cullera.

El primer intercanvi TFCD, fotògrafs, actors, maquilladors, estilistes K-Lidoscopi se celebrarà el dia 26 d’abril. En ell els participants seleccionats formaran grups d’intercanvi i realitzaran fotografies amb tècnica lliure (B/N, color, utilització de photoshop, etc.) seguint unes localitzacions preestablertes i subjectes a punts de control i horaris.

Aquesta nova activitat, que enguany s’afegeix a la resta de la programació de l’Associació Cultural k-lidoscopi, té com a objectiu la promoció i posada en valor d“El barri del Pou” un dels barris més significatius i desconegut per a molts de la localitat.

Amb aquesta trobada fotogràfica es pretén que els assistents a la jornada puguen augmentar la xarxa de contactes i amics amb interessos comuns en un ambient controlat i sense pressió. Els fotògrafs i estilistes podran provar diferents tècniques i els actors aprendran a enfrontar-se a les càmeres amb total llibertat creativa i tenir la possibilitat de realitzar un portfoli molt més personal.

Programa diumenge 26 d’abril

Tots els participants hauran d’estar en la Sala Multiusos del Mercat Municipal de Cullera el dia 26 d’abril de 2015, a les 9.00h. L’organització de la trobada habilitarà una zona per a recepció de participants i establirà grups de treball, espais de maquillatge, etc.

Els fotògrafs disposaran fins les 11h, que donarà començament el shooting, per a efectuar les diferents localitzacions dins del recorregut urbà preestablert. El shooting començarà a les 11.00 hores i els participants hauran de passar pel punt de control per a efectuar els canvis de grups. De 13.30 a 15.00 hores es farà una pausa per a menjar i s’habilitaran zones en la sala multiusos.

Per a tots aquells que vulguen allargar la jornada i aprofitar la llum del vesprejar, el shooting continuarà a partir de les 15.00 fins les 20.00h que es tornarà al punt de control-informació. L’horari de finalització de l’esdeveniment serà a les 21h.

La inscripció es gratuïta i es realitzarà a través del correu [email protected], indicant en l’assumpte: Primera trobada Fotogràfica-Actoral K-lidoscopi, i en el missatge, el nom complet, DNI, correu electrònic i telèfon. El termini límit d’inscripció és el 15 d’abril de 2015 i els participants hauran d’adjuntar un breu currículum i portfoli.

Poden participar en aquest concurs tots els fotògrafs, actors, maquilladors i estilistes majors de 18 anys nascuts o residents a L’Estat espanyol que ho desitgen.

Pel que fa la temàtica, les imatges presentades han d’estar situades al Barri del Pou, Mercat Municipal, Jardins del Mercat Municipal i Torre de la Reina Mora. Totes aquelles imatges seleccionades optaran a un Únic premi de 500 euros (300 euros al fotògraf, 100 a l’actor i 100 a l’estilisme de la millor fotografia) atorgat per lAssociació Cultural K-lidoscopi i participaran en una exposició.

Cal afegir que es permet la manipulació-retoc de les fotografies per part dels participants tant amb les utilitats que dispose la seua pròpia càmera, ja siga contrast, saturació, to de color, filtres, etc. com la manipulació de les fotografies amb programes de retoc.

Cada concursant podrà enviar un màxim de 3 obres, en format digital, per a optar al premi a la millor fotografia a [email protected]. Les obres s’han de presentar en format jpg, amb una grandària de 20 cm en el costat major de la foto i 150 ppp de resolució per a la seua publicació en diferents suports digitals de lAssociació Cultural K-lidoscopi.

Els treballs presentats no poden haver sigut publicats prèviament en revistes, periòdics o llibres impresos o on line. Tampoc poden haver sigut objecte de cap altre premi fotogràfic.

Termini de lliurament

El termini de lliurament de les obres digitals i impreses finalitza el 15 de maig de 2015. Les fotografies presentades tindran un període d’exposició pública en l’espai creat a aquest efecte en k-lidoscopi, al qual es podrà accedir a través del següent enllaç: https://www.facebook.com/klidoscopi.ac. A partir del 15 de maig tindrà lloc la selecció per part d’un jurat professional de la fotografia guanyadora del concurs la fallada del qual es donarà a conèixer el 5 de juny de 2015 a les 20h. durant l’acte d’inauguració de l’exposició en el castell de Cullera.

Comparteix

Icona de pantalla completa