Diari La Veu del País Valencià
AE-Agró llança la tercera edició del seu campament d’estiu
RedactaVeu / València

Per tercer any consecutiu, el pròxim mes de juny, Acció Ecologista-Agró celebra el seu campament d’estiu, una apassionant aventura educativa que en aquesta tercera edició torna a comptar amb la col·laboració de Kyrios Educació. La cita serà del 22 al 25 de juny, de nou en el càmping Los Cloticos (Begís, Alt Palància), un espectacular racó ubicat molt a prop del naixement del Riu Palància.

Com en les edicions anteriors, el Campament d’Estiu d’AE-Agró ve carregat de dinàmiques mediambientals, activitats que enguany han programat amb la col·laboració dels pares i les mares dels xicotets agrons que hi participen i que fan arribar les seues propostes. El repte: que els menuts aprenguen a defensar i estimar cada pam de la nostra natura amb jocs, excursions, tallers i moltes més sorpreses que els permetran descobrir la importància de l’horta, les meravelles del bosc o la màgia i la força dels rius i el seu vincle amb les nostres marjals.

Com explica Marcos Pla, coordinador del campament, “els xiquets i adolescents d’entre 8 i 14 anys que s’apunten al campament descobriran aquests tresors dels nostre patrimoni natural i la seua importància per a poder viure bé. Però, també els riscos que els amenacen, com per exemple l’especulació urbanística que posa en perill la supervivència de l’horta, els abusos que s’estan cometent en l’extracció de biomassa forestal o la sobreexplotació que pateixen els nostres ecosistemes aquàtics”.

“Volem que els xicotets agrons que participen en el nostre campament aprenguen a estimar i a defensar la natura i que aquesta aventura educativa els servisca per a ser en el futur ciutadans amb capacitat crítica, conscients dels límits del planeta”, afirma Eva Tudela, presidenta d’AE-Agró, que serà una de les companyes que passarà enguany pel campament. A més, en aquesta edició, també rebran la visita de Miguel Crespo, cap de premsa de l’organització, i l’equip que custodia el Tancat de la Pipa (Parc Natural de l’Albufera de València), que explicaran el treball que desenvolupen en defensa de la natura.

Finalment, des de l’organització conviden tothom perquè participe: “Com pots veure, ja ho tenim tot enllestit: el programa d’activitats mediambientals, els jocs, els tallers, les excursions, les visites i la resta de dinàmiques educatives de la tercera edició del nostre campament d’estiu. Només ens falten els xicotets agrons que vulguen participar en aquesta apassionant i il·lusionant aventura. El preu és de només 163’4 euros per a fills, néts i germans de socis d’AE-Agró i 174’4 euros per a no associats. Per a més informació, suggerències i inscripcions, visita el blog del campament. Però, afanya’t, perquè només hi ha 30 places.”

Comparteix

Icona de pantalla completa