Diari La Veu del País Valencià
Podemos finançarà amb microcrèdits les eleccions
RedactaVeu / ACN / València

La lllista de Podemos a la Generalitat Valenciana està formada, en paraules de Podemos, per “persones que s’han hagut d’enfrontar a les retallades des dels llocs que ocupen i ara estan disposades a assumir les regnes de la Generalitat Valenciana per canviar la política: treballaran en benefici de tota la societat no de les minories privilegiades pels governs del PP”.

El candidat Antonio Montiel s’ha mostrat satisfet pel procés d’elecció dels òrgans de govern i de les candidatures, escollides en primàries amb la correcció de gènere, i on el País Valencià ha estat el territori on més candidatures s’han inscrit fins arribar a les 179.

“Els diputats i diputades de Podemos mantindran la seua vinculació amb la societat civil de la qual eixim i a la qual pertanyem”, ha indicat Montiel, qui ha assegurat que “farem un treball que no perdrà mai el contacte amb el carrer, amb les comarques i els territoris valencians i retrà comptes de la seua gestió. No obeirem a cap altra forma de fer política, no estem per constituir-nos de cap manera en el que retraiem a la política tradicional, marcada per la defensa de les elits, dels privilegis, del que la societat ha assumit i criticat com la casta política”.

Microcrèdits per finançar la campanya

La formació ha explicat que es troba en procés d’elaboració del programa, amb una àmplia participació ciutadana, i que farà front a les despeses electorals a través d’una campanya de microcrèdits per evitar “deutes i hipoteques amb el sistema financer”. Aquests microcrèdits seran retornats en 6 mesos, després de les subvencions rebudes pels resultats electorals.

Comparteix

Icona de pantalla completa