Diari La Veu del País Valencià
EUPV denuncia que Marina Salud ha incomplit l’obligació de fer un segon ambulatori a Dénia
RedactaVeu / València

La portaveu adjunta d’EUPV en les Corts Valencianes ha denunciat que les respostes de la Conselleria de Sanitat a la formació d’esquerres al llarg dels darrers anys sobre aquest assumpte demostren que la Generalitat “no ha tingut mai la intenció de fer complir el contracte”.

“Si en 2012, el conseller Llombart responia que l’ambulatori ja no era necessari, en 2014 tornava a ser necessari però el problema era que s’havien trobat unes restes arqueològiques en els terrenys expropiats. Més tard, van adduir que calia una nova inversió de Marina Salud, en el marc del seu pla d’inversions quinquennals, però finalment aquest mes d’abril de 2015 l’Ajuntament de Dénia ha anunciat que els terrenys que van comprar per 10 milions d’euros es destinaran a instal•lar un parc infantil”, expliquen des de la formació d’esquerres.

Així que finalment, i segons la mateixa formació d’EUPV, Dénia “es queda sense el segon ambulatori que necessiten els seus veïns” i la Conselleria de Sanitat roman “sense exigir a l’empresa Marina Salud que complisca el contracte que tenen signat”.

López Barceló ha acusat el conseller Llombart de “laxitud extrema” davant Marina Salud i de “plegar-se directament als interessos d’aquesta empresa privada”. “En breu, després de les eleccions treballarem amb l’objectiu de retornar la gestió pública de la sanitat a la comarca de la Marina Alta”, conclou López Barceló.

Comparteix

Icona de pantalla completa