Diari La Veu del País Valencià
Presentació aquest divendres d’un nou equip de Compromís per la Pobla del Duc
RedactaVeu / Pobla del Duc

El pròxim 10 d’abril s’inicia una nova etapa en la Pobla. S’amplia el procés democràtic, ja que un nou equip de gent independent de la Pobla de diferents edats i professions es presentarà i, amb el suport de Compromís, concorrerà a la cursa electoral del pròxim 24 de maig. L’acte comptarà amb la intervenció de Juan Ponce, diputat de Compromís a les Corts.

L’eix vertebrador de l’equip és, segons apunta, “la transparència en tots els processos del dia a dia del poble, la superació dels enfrontaments, sumar i escoltar a tots i totes i per tant, la participació és fonamental en aquesta nova manera de governar que es planteja”.

Es defineixen com “un equip de gent de la Pobla que tenim en comú la il•lusió per fer les coses de manera més participativa i de treballar per un model saludable, sostenible i innovador. Ens caracteritzem per l’aportació comuna d’idees i el nostre treball s’alimenta de les propostes de tots. El vertader protagonista és el poble. Tots i cada un dels seus veïns i veïnes”.

Aquest nou equip planteja “donar un pas més en la visió que tenim els ciutadans a l’hora d’elegir a qui votar”, proposa “superar les sigles i també les persones” i plantejar el debat “sobre les idees, triant el model de poble que volem desenvolupar, que determinarà les accions a plantejar a curt termini i que no seran a ‘caprici’ de qui governe en cada moment”.

Comparteix

Icona de pantalla completa