Diari La Veu del País Valencià
Compromís demana la convocatòria diputació permanent per els fets de Cortes de Pallars

RedactaVeu / València.

El síndic de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha demanat aquest matí que la Diputació Permanent del parlament valencià es reunisca perquè comparega el conseller de Governació, Luis Santamaría, per donar explicacions dels fets ocorreguts a Cortes de Pallars, on 141 treballadors van córrer un alt risc per una solsida de pedres i terra de la muntanya on es troba una central d’Iberdrola.

Segons Morera, “els successos del dilluns passat són molt greus i afortunadament no hem de lamentar que no haja passat res pitjor. No obstant això, volem saber concretament què ha passat, quina responsabilitat té l’empresa en eixe accident i per què ha passat, si es podia haver evitat. El conseller té molt a dir i a contar en la diputació permanent, i té molt a preguntar a l’empresa i les respostes o les informacions que tinga al respecte, han de ser de domini públic, ho hem de saber les valencianes i els valencians per la gravetat del que ha passat”.

També, el portaveu de Compromís vol que el conseller, “explique els riscos existents per als veïns de la zona i les responsabilitats de l’empresa”.

Comparteix

Icona de pantalla completa