Diari La Veu del País Valencià
PilotaVeu es presenta en societat aquest dijous a València

RedactaVeu / València.

El diari digital de la pilota valenciana PilotaVeu, compleix aquest mes d’abril 6 mesos d’existència.

Sis mesos d’intens treball i molt d’esforç que han dut a crear un equip de treball sòlid i un grup de col·laboradors que ha fet possible la consolidació del projecte.

Però aquest treball no serveix de res si no es presenta a la societat, per aquest motiu, el diari ha programat una sèrie de presentacions al llarg del País, per mostrar el web, la seua tasca i en definitiva assolir al màxim l’objectiu principal de contribuir a la difusió i promoció de la pilota valenciana.

La primera presentació serà el pròxim dijous 16 d’abril a les 20:00h al saló d’actes de l’IES Lluís Vives de València (c/ Sant Pau, 4). Un espai emblemàtic, cèntric i amb molta història dintre de la ciutat de valència.

IES Llúis Vives de València. Fotografia: teinteresa.es

Durant aquest acte, presentat per Guillermo Sanahuja (Doctor en Ciències de la comunicació), participaran Victor Agulló (Professor de sociologia en la UV) i Victor Iñúrria (expresident de la FPV) que realitzaran una introducció i valoració històric social de la pilota, Pedro Lopez (vicepresident de la FPV) que explicarà la tasca federativa, i Ricard Sentandreu (Coordinador de PilotaVeu) que explicarà com va nàixer el projecte, les característiques més importats del diari i,a més a més, presentarà un apartat innovador que serà fonamental per a ensenyar el nostre esport.

A l’esdeveniment està convidat tot el món de la pilota, i s’espera un gran ambient i afluència de públic per a conèixer i donar suport a un projecte molt necessari que vol ser la veu de la pilota valenciana.

Des de Pilotaveu “volem donar les gràcies a l’editor Moisès Vizcaino, sense ell aquest projecte no seri posssible”.

Comparteix

Icona de pantalla completa