#ViquiOvidi, jornada per millorar articles relacionats amb Ovidi Montllor i País Valencià

La viquimarató, que tindrà lloc el dimecres 15 d'abril, s'emmarca dins la setmana Setmana Cultural que impulsa l'Espai País Valencià a Barcelona
10 abril 2015 01:00h

Dimecres vinent, 15 d'abril, la Viquipèdia en català es fica les piles amb Ovidi Montllor i organitza, amb l'associació Espai País Valencià,  una jornada viquipedista amb l'objectiu d'ampliar i millorar els articles relacionats amb el cantautor, els seus temes més coneguts, la seua trajectòria artística, així com les temàtiques que interessaven i preocupaven el cantautor alcoià. Així mateix, la jornada també aprofitarà per ampliar, amb material bibliogràfic i enciclopèdic, qualsevol article relacionat amb el poble valencià.

La #ViquiOvidi, que començarà a les cinc de la tarda i durarà fins a les deu de la nit, és una de les activitats de la XI Setmana Cultural del País Valencià que l'associació valenciana organitza cada any a Barcelona, i que enguany és del 10 al 20 d'abril.

XI Setmana Cultural de l’Espai País Valencià

El tret de sortida d'aquesta setmana cultural serà es celebrà ahir i dissabte es celebrarà, al Passeig de Sant Joan, la Jornada Popular amb els Concerts de la Gira 2015, que enguany homenatja Ovidi Montllor.

La jornada de dissabte començarà amb un passacarrer fins al mateix Passeig de Sant Joan, on hi haurà danses tradicionals com a prèvia per al dinar popular de paella. La xaranga la Mentireta amenitzarà la vesprada just abans del concert que portarà Auxili, El Diluvi, Égalité i Meteor.

Dijous 16, l'endemà de la viquimarató, Andreu Mut presenta el seu llibre de poemes, Més que meló. Divendres 17 serà la periodista i escriptora Núria Cadenas qui presentarà la biografia d'Ovidi Montllor, xerrada que acabarà amb un tast de vins i productes valencians. Dissabte 18 l'Espai País Valencià convoca a una passejada de cinc hores del Garraf a Vilanova i la Geltrú. La setmana cultural la clourà un debat sobre el canvi polític amb les forces d'esquerres al País Valencià: Compromís, Esquerra Unida i Podemos.

Notícia publicada en Racó Català.
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next