Diari La Veu del País Valencià
PSPV i Compromís esperen que aquesta Santa Faç siga l’última del ‘règim del PP’
EP / Alacant

Sobre aquest tema, Puig ha assenyalat, minuts abans de les 8.00 a les portes de l’Ajuntament, que els socialistes treballen per “passar pàgina a la corrupció i obrir un temps nou”. Així, ha explicat que “el fonamental no és guanyar les eleccions sinó canviar les coses per a millorar la vida de la gent”.

En aquest sentit, ha apuntat que el 31% dels valencians “no tenen possibilitat de tenir un futur digne” i, ha recalcat, “per a tots ells cal treballar junts des de la cohesió i la unitat del país per anar endavant”.

Així mateix, ha destacat que els grans esdeveniments són “les tradicions i les festes” del País Valencià. Finalment, ha incidit que la ciutat d’Alacant és un “poble obert per al qual ha reclamat un urbanisme de qualitat i no al servei dels especuladors”.

Per la seua banda, Morera ha insistit que aquesta Santa Faç ha de ser “l’últim any en què cal suportar aquest règim polític que ens ha empobrit”. “Venim a treballar per a recuperar com a poble la decència en la vida pública que tanta falta ens fa”, ha postil·lat.

Comparteix

Icona de pantalla completa