Diari La Veu del País Valencià
PilotaVeu​ es presenta al Lluís Vives de València com un projecte necessari

PilotaVeu / València.

Ahir fou un gran dia per a la pilota. El diari digital de la pilota valenciana es presentava després de 6 mesos de la seua aparició en un espai emblemàtic com el saló d’actes de l’Institut Lluís Vives de València.

En l’acte, presentat pel doctor en Ciències de la Comunicació Guillermo Sanahuja, intervingueren Armando Mercé (vicepresident de la Federació), Víctor Agulló (professor de Sociologia de la Universitat de València), Victor Iñúrria (1r president de la FPV) i Ricard Sentandreu (coordinador de PilotaVeu).

El primer en intervindre fou Armando Mercé. Com a lector de la pàgina explicà la importància que té estar informat del dia a dia de la pilota, després Victor Agulló féu un xicotet reflex de la societat valenciana i sobretot el punt d’inflexió de la desaparició de Canal 9. A continuació, Victor Iñúrria va destacar la important tasca iniciada a partir de la creació de la FPV i com haguera sigut d’important si hagueren existit mitjans com PilotaVeu. Finalment, Ricard explicà com va sorgir la idea del projecte, l’objectiu principal de contribuir a la promoció i difusió de la pilota i les característiques principals del mitjà que l’han dut a ser un referent. A més a més aprofità la intervenció per presentar el canal de youtube de PilotaVeu, i l’apartat de recursos didàctics que en breu eixirà a la llum. Finalitzà la seua intervenció donant les gràcies a tots els assistents, a tots els col·laboradors de PilotaVeu pel seu gran treball i esforç, a Lluís Piqueras en representació de l’IES Lluís Vives i a l’editor Moisès Vizcaino per la confiança en el projecte, i convidà a tot el món a col·laborar en el web, tant amb el seu treball com econòmicament, ja que al cap i a la fi el finançament del projecte és necessari per al seu funcionament i creixement.

Imatge corresponent a un moment de la presentació. © PilotaVeu.

Tots els ponents durant la seua intervenció destacaren el gran esforç dels col·laboradors i els animaren a continuar treballant per la pilota.

A l’acte assistiren representats de tot el sectors de la pilota, jugadors com Soro II, Fageca, Carlos… exjugadors com el mestre Rovellet, representants de la FPV com els vicepresidents Juan Contreras, Conrado Casanova o el president del comitè Jose Luís Lopez, representants de clubs, patrocinadors com Lluís Planes, representants d’altres mitjans com Levante TV o pilotavalenciana.com, a més de nombrosos aficionats que s’acostaren fins al saló d’actes de l’IES Lluís Vives per donar suport a la iniciativa i tingueren l’oportunitat de preguntar als ponents per saber més sobre el projecte.

Assistents a l’acte. Fotografia: PilotaVeu

Finalitzada aquesta presentació, el proper 25 d’abril PilotaVeu viatjarà a Barcelona per a ser presentat dintre dels actes de l’aniversari del diari digital racocatala.cat.

Comparteix

Icona de pantalla completa